60plus Mässan

Årets roligaste mässevent

för dig 60+

 

Jag vill ställa ut 

Varför bör du medverka som utställare?

60plus Mässan är den största publika mässan som direkt vänder sig mot aktiva och köpstarka seniorer i sex väl utvalda län i mellansverige. Med medverkan når du över 25000 aktiva seniorer i Värmland, Uppland, Hälsingland, Gästrikland, Dalarna och Västmanland.

Senioren är en stor och köpstark målgrupp

Den svenska 60plussaren är intresserad, driven, äventyrlig, energisk, planerar sin tid och framför allt uppskattar den personliga kontakt och möte som erbjuds på 60plus Mässan. Ca 2 miljoner personer är över 60 år, och står idag för ca 70% av den disponibla inkomsten i landet. Aldrig har den seniora målgruppen varit större och mer välmående.

Vad söker besökaren på mässan?

På mässan önskas experthjälp, ställa frågor, finna inspiration och nyheter, för att sedan konsumera rätt. Ni utställare som möter upp kontakter och kunder här, kommer från intressanta, seriösa och blandade branscher som hem & inredning, nöje, bygg & boende, kommun & region, hobby & fritid, finans & ekonomi, turism & resor, sport & träning, teknik & motor, olika organisationer, föreningar och politiska partier mm.

Varför fungerar 60plus Mässorna så bra?

60plus Mässan är en bevisat effektiv mötesplats för personligt relationsbyggande och försäljning, direkt på mässan eller lång tid efter. Relationer skapas bäst ansikte mot ansikte och den bästa kommunikationen är fortfarande mötet mellan människor i det verkliga livet, vilket är en självklarhet för 60plus Mässan!

Här fångar du uppmärksamhet, visar hur just din verksamhet, personliga kundservice och trovärdighet fungerar. Det är det som etsar sig i besökarens minne och förtroende.

Exponera ditt företag och sälj mer!

Syftet med att medverka på 60plus Mässan är att här möter ditt företag/verksamhet potentiella och befintliga kunder, konkurrenter, leverantörer och andra viktiga aktörer som kan bli oumbärliga för din affärsmodell. Glöm inte att mässan är en intensiv kontaktyta, och att kunder kommer att besöka din verksamhet/butik/kontakta dig även långt efter mässan.

Vi har 14 års erfarenhet av framgångsrika mässor

Vi strävar efter att skapa välbesökta arrangemang präglade av hög kvalitet och lyckade resultat. Efter 14 år i mässbranschen vet vi mycket om detta arrangemang, så låt våra erfarenheter bli din succéfaktor. 60plus Mässans marknadsföring inför respektive mässa är bred och täckande för bästa resultat.

Våra monterpaket

Få tusentals nya kundkontakter i målgruppen 60+ på årets populäraste, mest välbesökta mässa för den aktiva senioren i Karlstad, Uppsala, Gävle, Falun & Västerås. 60plus Mässan är sedan 2011 den största publika mässan som direkt vänder sig mot aktiva och köpstarka seniorer i sex väl utvalda län i Mellansverige.

Vi lockar årligen tusentals köpstarka och intresserade seniorer till våra mässor och alla våra återkommande och nöjda utställare visar att mässan ger resultat! Besökarna gillar 60plus Mässan för att den är så omväxlande och rymmer alla branscher som dagens moderna 60plussare är intresserad av.

Jag vill boka monter

Fyll i formuläret här nedan.