60plus Mässan

Årets roligaste mässevent

för dig 60+

 

Om 60plus Mässan

60plus Mässan arrangeras av 60plus Gruppen i Sverige AB

60plus Gruppen i Sverige AB ägs av Pia Brunell Hansson och Laila Ers Nilsson

60plus Mässan växer ständigt och vi arbetar hårt för att utvecklas tillsammans med våra utställare och besökare. Vi driver idag mässor på fem utvalda, etablerade och mycket bra mässorter i mellansverige. 60plus Mässan genomförs i Karlstad, Uppsala, Gävle, Falun samt Västerås

Hur allt startade 2008

60plus Mässan har utvecklats från den rikstäckande vänskapscommunityn ”60plus.se”, en klubb för 60plussare som vi etablerade på nätet 2008 och där vi en gång började vår djupare relation med härliga seniorer. Communityn växte snabbt, fick många medlemmar från hela Sverige och det blev en succé! Vi upplevde dagligen den erfarenhet, energi, glädje och intresse som 60plussaren har och som bör tas tillvara. Dock fann vi väldigt få mässevent dedikerade för den moderna aktiva senioren att lokalt kunna möta upp olika branscher och verksamheter med brett utbud, nyheter, information och ett personligt bemötande. Då föddes 60plus Mässan! 60plus Mässan arrangerades första gången i Uppsala våren 2011. Det blev en riktig succé med många besökare och nöjda utställare. Därmed förstod vi också att det fanns ett stort behov för denna typ av mässa, både för drivna företagare samt den moderna och intresserade 60plussaren!

Vi vet verkligen vad som intresserar och inspirerar dagens senior

Genom vår långa relation med seniorerna, både via våra 60plus Mässor och vänskapsklubben 60plus.se som numera finns på Facebook, vet vi att dagens senior är mycket aktiv, medveten och intresserad. Man tränar, bloggar, skypar, är aktiva på sociala medier, reser, pluggar, tar för sig av livet och fortsätter utvecklas. 60plussaren sinar aldrig och nya kommer till ständigt.

60plus Mässan jobbar aktivt för att göra vårt bästa för att mässorna ska vara så effektiva och givande som möjligt för både utställare och besökare. Att de skall bidra till bästa kundkontakten, och en ökad försäljning. Vår expertis och relation till våra kunder/utställare ska leda till effektivaste mässdagarna för ditt företag där god förberedande information, bred monterservice är A och O. Vi är lyhörda och tillgängliga i smått och stort för er. Vi försöker ständigt hitta nya sätt för er att får en unik kontakt mellan utställare/besökare i trevlig och trygg miljö och där alltid mässan står i fokus. Viktigt är också att marknadsföra mässan brett och intensivt i det län där vi förlägger mässan. Detta tummar vi aldrig på!

Vi slutar aldrig att lyssna in med besökaren vilka intressen och branscher som är aktuella, samt vad som saknas eller kan förbättras.

Vi är en professionell och stolt aktör i mässbranschen som levererar kvalitativa mässor till våra utställare och besökare. Tack vare ert förtroende kan vi fortsätta utvecklas och växa!

Laila Ers Nilsson

VD / Försäljning

  070-756 66 72

  info@60plus.se

Pia Brunell

Marknadschef / Försäljning

  070-631 09 14

  info@60plus.se