60plus Mässan

Årets roligaste mässevent

för dig 60+

 

Personer på mässan i Gävle.

Gävle

60plus Mässan Gävle, Monitor ERP Arena

22-23 oktober 2024

Dags igen för Gävles största livsstilsmässa
för seniorer 60+

60plus Mässan i Gävle är sedan många år en given mötesplats för länets seniorer. Intresset för 60plus Mässan ökar för varje år och det är kul att fler och fler företag och verksamheter i Gävle med omnejd vill visa upp sig mot er 60plussare. Årets mässa kommer att bjuda på både nya och gamla utställare, scenprogram med standup, underhållning och intressanta föredrag.

På mässan i gävle

Många nya utställare och roliga aktiviteter

Missa inte att träffa länets och Sveriges mest intressanta och spännande företag/ organisationer/verksamheter som ställer ut under teman som hem & inredning, nöje, bygg & boende, kommun & region, hobby & fritid, finans & ekonomi, turism & resor, sport & träning, teknik & motor, olika organisationer, föreningar och politiska partier mm.

Enkelt att besöka oss

60plus Mässan genomförs i Monitor ERP Arena Det är lätt att komma hit. Bussen stannar utanför och för dig som kör bil finns det gott om parkeringar. Hela mässan ligger i samma lokal, vilket gör det smidigt och enkelt för dig som besökare.

Tillsammans med arenans restaurangkrögare kan vi erbjuda ett restaurang- och loungeutbud som är lite lyxigare än innan. Det finns både en mysig vinbar/lounge samt restaurang som serverar superb mat med närproducerade råvaror i mycket trevlig miljö.

På mässan i gävle

Tävlingar, erbjudanden, aktiviteter

Du kommer att ha chans att vinna en massa exklusiva priser. Utställarna kommer att ha exklusiva mässerbjudanden och egna aktiviteter / tävlingar.

Utställarlistan och mässprogrammet med tider presenteras senast månad innan mässan.

Fullspäckat med aktiviteter och föredrag

Under dagarna bjuds ett digert och varierat program av både föredrag, underhållning och aktiviteter på scenen och på mässan. Det händer saker hela tiden i utställarnas montrar. Allt samlat i samma lokal, vilket gör det enkelt för dig som besökare.

Bra att veta

Plats

Monitor ERP Arena (fd. Gavlerinken), Gavlehovsvägen 13, 806 33 Gävle

Öppettider

10.00 -16.00

Biljetter

På plats: 70:-
Du kan också förköpa din biljett:

Parkering

Det finns gott om parkeringar nära arenan (avgift 6:-/tim)

   Bankomat

De flesta utställare tar kort/swish men kontanter kan också vara bra att ta med. Det finns ingen bankomat i arenan.

   Servering

Det serveras Kaffe, gott fikabröd, vin, smörgåsar i mässhallens lounge. Dagens lunchbuffé serveras i arenans restaurang. 

OBS! Endast kortbetalning i restaurangen

Hitta hit
   Med buss

Buss 3 går varje kvart från Rådhuset och stannar utanför entrén. Från Gävle centrum tar det 7 minuter. 

   Med bil

E4 (från Stockholm eller Sundsvall): sväng av vid Gävle Norra (även skyltat Sätra). Följ sedan skyltning till idrottsområdet Gavlehov.

E16 (Falun, Västerås m.m.): sväng upp på E4:an norrut precis innan infarten i Gävle. Följ sedan vägbeskrivning för E4.